Sauna korting bij mijn favoriete wellness center!

sauna

Klantenkorting

Ik heb voor iedereen die graag naar de sauna gaat goed nieuws! Als vaste klant kreeg ik sauna korting bij Thermen. Ik hoefde daar niets voor te doen, alleen even online te kijken en een reservering te maken. Als je online de sauna korting in de gaten houdt, zie je dat er vaak aanbiedingen zijn en je dus voordeliger naar de sauna kunt. Vaak als je je als vaste klant laat registreren, krijg je persoonlijke aanbiedingen of korting in je mailbox. Zo hoef je nooit kortingen te missen en dus ook nooit te veel te betalen voor de sauna. Dat zelfde geldt natuurlijk voor andere wellness behandelingen!

Mijn vriendinnen en ik zijn gek op wellness behandelingen. Zo laten wij ook vaak massages doen of manicures en pedicures. Dat is namelijk ook erg leuk om als groepsuitje te doen. Bij Thermen gaan wij vaak naar de sauna.

sauna

Dagje weg

Niet lang geleden heb ik mijn vriendin een saunabon cadeau gegeven. Natuurlijk gingen wij al vaker samen naar de sauna, maar zo hoeft zij dit keer in ieder geval niet te betalen. Het is fijn om op die manier iemand een dagje weg cadeau te kunnen geven! Of dat nou voor de verjaardag is, of gewoon zomaar. Saunabonnen zijn dan ideaal! Dit kan bijvoorbeeld met korting of door een geheel arrangement cadeau te doen. Er zijn veel mogelijkheden, dus kijk eens of er ook iets voor jou tussen zit! Of misschien kun je een saunabon de volgende keer voor je verjaardag vragen…