Spiegel met of zonder lijst?

Spiegels zijn onmisbaar, vooral in de badkamer. Het is als een huis zonder keuken. Maar niet elke spiegel is geschikt voor in een badkamer. Elke spiegel en badkamer is anders, dus het is soms goed zoeken naar welke spiegel nu het beste in jouw eigen badkamer past. Kies je dan voor een spiegel met lijst of voor een spiegel zonder lijst? En hoe weet je dan wat de beste keuze is? Het kan best lastig zijn om te weten wat nu het beste past in je badkamer. Het belangrijkste is in ieder geval om te kijken naar hoeveel ruimte je hebt en wat wel en niet zou passen. Je wil natuurlijk niet dat je spiegel heel veel ruimte inneemt. Er zitten verschillende voor- en nadelen aan spiegels met en zonder lijst. Je kunt het beste afwegen wat voor jou het meest en minst belangrijk is.

Spiegels zonder lijst

Spiegels zonder lijst zijn vaak grotere spiegels en groeien in populariteit voor in badkamers. Spiegels zonder lijst complimenteren een badkamer vaak mooi, omdat het om een minimalistisch design gaat. Ook past een grote spiegel zonder lijst mooi in een grotere badkamer en kan het een luxere uitstraling geven. Een nadeel is wel dat je bij zo’n spiegel geen ruimte hebt om er iets in op te bergen. Soms vinden mensen ze ook een tikkeltje te saai, maar dat is een kwestie van smaak.

Spiegels met lijst

Spiegels met een lijst zijn een klassieker en passen in vele badkamers. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ze komen het vaakste voor bij een dubbele wasbak. Het is ook zeer makkelijk om een spiegel met lijst op te hangen. Helaas zijn ze niet geschikt voor iedere badkamer. In kleinere badkamers zullen ze te snel overheersen. Ook moet je de lijst schoonhouden, want daar komt gegarandeerd ook viezigheid op.

You May Also Like

More From Author