Waarom cupping kopen?

Misschien heb je er wel eens van gehoord, cupping, maar wat is het precies? Cupping is een vorm van masseren wat er voor zorgt dat de bloedcirculatie wordt verhoogt op de plek waar de cup zit. Wat gebeurt er precies met cupping? De cup wordt op je huid geplaatst en zal vacuüm gezogen worden. Op deze manier zuiver je het lichaam en levert het een positieve invloed op de spieren en huid die onder de cup liggen. Waarom dus cupping kopen? Dat is dus om voor je lichaam te zorgen. Bovendien zorgt het ervoor dat de poriën worden gezuiverd en verkleinen en zul je merken dat je huid weer gaat stralen. Dit kun je kopen bij de massage winkel in je regio.

De massage winkel

Soorten cups

Bij cupping kopen heb je de keuze uit twee soorten cups. De versie die gemaakt is van glas en een versie die gemaakt is van polycarbonaat. Polycarbonaat is om het makkelijk te zeggen een kunststof. Beide hebben z’n voor en nadelen. Bijvoorbeeld de glazen cups zijn handig met het reguleren van druk. Het nadeel van glas is dan wel dat ze niet goed tegen hoge temperaturen kunnen en natuurlijk breekbaar zijn. Hier komen de cups van polycarbonaat beter mee weg. Deze zijn niet breekbaar wanneer je ze laat vallen en zijn beter bestand tegen hoge temperaturen. Ook kun je ze makkelijker overal mee naartoe nemen omdat ze dus niet breekbaar zijn. De cups van glas zijn bestand tegen vrijwel alle oliën en vetten waar polycarbonaat niet overal tegen kan. Beide zullen goed werk leveren. het is dus niet dat de een een beter resultaat zal geven dan de ander. Het is een kwestie van voorkeuren welke je wilt gebruiken.

Bij de therapeut

Vaak zie je dat therapeuten ook cupping kopen. Dit doen ze om een extra dienst te verlenen bij de massages. Zo kunnen ze bijvoorbeeld meer klanten krijgen en als bedrijf blijven groeien.

You May Also Like

More From Author