Lekker ontspannen na een wellness in Almere

Ervaar je ook veel stress, ga naar wellness Almere. Omdat ik een zeer drukke baan heb en vaak helemaal gestrest thuis kom, leek het mij lekker om een hotstone behandeling te ondergaan bij Beauty Lounge. Hier worden er stenen van 45 graden Celsius gebruikt om de spieren los te krijgen. Ook de druk van de stenen draagt bij aan verlichting van uw spieren. Deze massagetechniek is zeer effectief gebleken omdat de stenen tot diep in het spierweefsel doordringen. Nadat ik al meerdere behandelingen heb ondergaan voel ik mij na die tijd altijd weer energiek.  

Lekkere massage

Vorige week had ik enorme pijn in mijn rug, ik kon er bijna niet meer door lopen. Omdat ik bij de wellness in Almere vaak een hotstone behandeling nam, leek het mij nu beter om een algehele massage te ondergaan. Samen met de schoonheidsspecialiste heb ik eerst overleg gepleegd om te kijken welke massage voor mij het beste zal zijn.  

Ik heb bijzonder genoten van een heerlijke massage en nadien was mijn rugpijn zo goed als verdwenen. Waarschijnlijk door de stress die ik dagelijks ervaar speelde deze rugpijn op, maar door de geweldige massage kan ik mijzelf weer goed bewegen en wat belangrijker is , zonder pijn.

 

 

 

You May Also Like

More From Author