Schoonheidssalon in Den Haag

Eens in de maand ga ik naar een schoonheidssalon Den Haag. Omdat ik vind dat jij je als vrouw er verzorgd eruit moet zien. Maar dat niet alleen, ik vind het ook heerlijk om een behandeling te ondergaan. Ik kom altijd terug bij dezelfde zaak omdat de medewerkers van deze onderneming altijd goed hun werk doen. Het bedrijf waar ik altijd naar toe ga is: Ava’s Beautybar. Soms kom ik om mijn gezichtsharen en beenharen te laten ontharen. Dit doen zij met een speciale wax die niet aan de huid blijft plakken. De meeste wax doet dit altijd wel en dat is erg pijnlijk. Maar dit product voelt een stuk prettiger aan.

Mooie volle wimpers

Als jij jouw wimpers voller en en langer wilt laten lijken dan ben jij bij deze schoonheidssalon in Den Haag ook aan het goede adres. Bij dit bedrijf is er namelijk een wimperextension bar. Hier bekijken de vakkundige medewerkers de vorm van jouw gezicht en ogen. Daardoor kunnen zij precies de lengte en krul bepalen van de wimperextensions wat bij jouw gezicht past. Ik vind dit erg professioneel, want bij de meeste bedrijven doen zij dat niet zo. Mijn ervaring is dat het lang blijft zitten en het resultaat is ook heel prachtig.

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

More From Author