Natuurlijk resultaat met de FUE haartransplantatie

haartransplantatieNiks is vervelende voor een jong persoon om haar te verliezen. Het verliezen van haar staat namelijk gelijk aan de term “oud” worden en dat is niet iets wat veel mensen willen horen. Sommige mensen worden kaal op oudere leeftijd, maar ik merkte al rond mijn 25e dat ik veel haar had verloren en dat er plekken op mijn hoofd zichtbaar kaler werden en daarom was een haartransplantatie voor mij de enige oplossing.

Alle middeltjes geprobeerd

In het begin dacht ik dat het aan mijn shampoo lag of dat ik mijn voeding moest aanpassen. Er is van alles geprobeerd, maar niks bleek te helpen. Het frustreerde mij heel erg en het werd alleen maar erger. Een van de dingen die ik zelfs heb geprobeerd zijn van die pillen die de haargroei zouden “stimuleren”. Op een gegeven moment was ik ten einde raad en daarom had ik besloten om op zoek te gaan naar een permanente oplossing.

haartransplantatie-man-2Een aantal keren heb ik al geïnformeerd naar een haartransplantatie en de FUE techniek sprak mij het meeste aan. De techniek zorgt ervoor dat er geen littekens zichtbaar zijn van de transplantatie en daardoor ziet het er een stuk natuurlijker uit.

Voor de behandeling had ik al een kliniek uitgezocht. De behandeling zelf verliep heel goed en in twee dagen tijd was ik klaar met de behandeling.

Mijn haar is in de tussentijd al iets gegroeid en ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben met het resultaat. De kale plekken zijn minder zichtbaar dan voorheen en dat is precies wat ik wilde!

More From Author