Schoonheidssalon Mijdrecht!

Ik hou ervan om regelmatig naar Schoonheidssalon Mijdrecht te gaan en mezelf te laten verwennen. Bij salon Jacqueline ben je in ieder geval van harte welkom wanneer je op zoek bent naar een goede verzorging. Ongeacht welke behandeling je hebben wilt kan je bij hun verkrijgen!

Ik wilde voor een paar maanden terug ook een schoonheidssalon zien te vinden waar ik terecht kan. Mijn lichaam had de nodige ontspanning nodig, echter kreeg ik het zelf niet voor mekaar om de juiste behandeling uit te voeren. Door op het internet te zoeken naar Schoonheidssalon Mijdrecht aangezien ikzelf in Mijdrecht woonachtig ben kwam ik vrij snel  terecht op de website van Salon Jacqueline.image-3-e1454487007750-224x300

Eerste afspraak gehad…

image-272x300Aangezien zij vrij dicht bij mij in de buurt zit heb ik ervoor gekozen om voor die week een afspraak te krijgen. Tijdens mijn telefonisch gesprek met haar werd het duidelijk dat ik gemakkelijk langs kon komen om in te zien welke behandeling er geschikt is voor mij. Ik heb ervoor gekozen om erheen te gaan en moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo hartelijk ben ontvangen als bij hun. Bij binnenkomst hoefde ik me geen zorgen te maken en kon gewoonweg plaats nemen. Goede behandelingen hebben het mogelijk gemaakt dat ik nu al wel vaker bij hun ben geweest en de nodige ontspanning zou krijgen!

You May Also Like

More From Author