Bijna van mijn klachten af door Pravoma voetreflexzonetherapie

Sinds ik voetreflexzonetherapie krijg voel ik mezelf een stuk beter. Elke maand had ik erg veel last van menstruatiepijn, hierdoor bleef ik vaak thuis van mijn werk. Hiervoor was ik al meerdere keren naar de huisarts gegaan, maar ook deze kon niets voor mij betekenen. Vaak had ik aan één doosje pijnstillers niet genoeg. Een goede vriendin vertelde mij over de geweldige therapie die zij bij Pravoma wekelijks kreeg. Ook zij het meerdere klachten en door therapie waren deze een stuk minder geworden. Omdat er in je voeten bepaalde drukpunten zitten die corresponderen met organen, spieren en zenuwbanen in het lichaam, is het mogelijk om van hieruit door drukuitoefening een reactie opwekken.  

Meerdere verschillende massages mogelijk

Natuurlijk kan je bij Pravoma ook terecht voor andere massages dan alleen maar voetreflexzonetherapie, zoals:

  • Rug-, schouder- en nekklachten
  • Stress en chronische vermoeidheid
  • Hoofdpijn en migraine
  • Depressies en slaapstoornissen
  • Bekkeninstabiliteit
  • Menstruatie- en overgangsklachten
  • Incontinentie
  • Darmklachten

Zo zie je maar dat voor ieder persoon en klacht wel een massage beschikbaar is. Zelf ben ik enorm geholpen en zo goed als bijna van mijn klachten af. Wil je er zeker van zijn dat Pravoma ook iets voor jou kan betekenen neem dan contact met hun op door te bellen naar het telefoonnummer wat op hun website staat,of door het invullen van het contactformulier.

 

 

 

You May Also Like

More From Author